Bygg & Industri i Östergötland

Välkommen, välkommen ska du vara till mig och min blogg. Idag är det dags att prata om företaget Bygg & Industri i Östergötland som bland annat erbjuder hjälp med golvslipning i Norrköping med närliggande områden. De var hemma hos mig och hjälpte mig med mitt golv och jag lade ut en bild på det i mitt förra inlägg.

Som sagt var de hos mig och hjälpte mig med mitt golv som jag har inne i vardagsrummet. Jag har haft problem länge med det golvet och jag har inte orkat göra någonting åt det, men jag tog mig i kragen och letade upp ett företag som kunde hjälpa mig med golvslipning i Norrköping så att mitt golv äntligen kunde få lite lyster igen. Det är ett mycket gammalt golv jag har i vardagsrummet och jag gillar det mycket, men det har blivit väldigt matt och det finns en del träflisor. Därför kände jag att det var dags att hitta någon som håller på med golvslipning i Norrköping. Jag hittade då som sagt Bygg & Industri i Östergötland och det resultatet jag fick var helt otroligt. Det är fortfarande den gamla stilen på golvet, men det har mer lyster och alla flisor var borta. Det är väldigt skönt för då slipper jag oroa mig att barnen ska skada sig. Eftersom ni såg bilder på golvet i det förra inlägget kommer jag tyvärr inte lägga ut fler bilder och jag hoppas att det är okej. Nu är det dags att avrunda detta inlägg, men jag är snart tillbaka med ett nytt inlägg till er. Ha det så bra!